....
~~~~POMOCY~~~~ : Rozwiąż układ równań :



1−0,3(y−2)=
x+15
y−34=
4x+920−1,5
24 wrz 16:13
ICSP: pierwszy przemnóż przez 10 drugi przez 20
24 wrz 16:14
~~~~POMOCY~~~~ : Dalej mi nie wychodzi dobry wynik ...

−3y=2x−14
5y=4x+22,5
i dalej juz nie wiem
24 wrz 17:04
asdf: graficznie też się da

funkcja liniowa
24 wrz 17:07
ICSP: w drugim równaniu jest błąd.
1,5 przemnożyłeś przez 20
24 wrz 17:09
~~~~POMOCY~~~~ : no tak
24 wrz 17:18
ICSP: dobra
asdf napisz mu pełne rozwiązanie bo ja wychodzę

Niech sobie przepisze
24 wrz 17:18
asdf: Niech sobie policzy, najwyżej sprawdzę
24 wrz 17:20
~~~~POMOCY~~~~ : Już mam

PS. Jestem dziewczyną nie chłopakiem
24 wrz 17:23