matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozloz na czynniki wielomian
lukb:
Rozlóż na czynniki wielomian W(x)=x
3
+x
2
−3−3
√
2
23 wrz 20:34
lukb:
odświeżam
23 wrz 20:53
Buuu:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=x^3+%2B+x^2+-+3+-+3*2^%281%2F2%29+%3D+0&dataset=&equal=Submit
23 wrz 21:09