matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przedstaw w postaci iloczynu wyrażenie
klaudia:
Przedstaw w postaci iloczynu wyrażenie 1. cosα cos(π/3 − α)= 2. sin(α+π/6) − sin(α−π/6)=
23 wrz 20:09
sushi_gg6397228:
1. juz jest iloczyn 2. wzor na sume sinusow=...
23 wrz 20:20