matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Log
Loti:
Liczba log
2
(log20 + log5) jest równa A 5 B 2 C 1 D 0
23 wrz 16:42
Nienor:
log
2
log(20*5)=log
2
log100=log
2
log10
2
=log
2
=1
23 wrz 16:44
Loti:
Dzięki!
23 wrz 16:44