matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Robert:
Liczba
3
√
3
*
6
√
3
jest równa: A
9
√
3
B pierwiastek 3 18stopnia C pierwiastek 6 18 stopnia D
√
3
23 wrz 15:27
krystek:
3
1
3
+
1
6
D
23 wrz 15:33
pigor:
...
3
√
3
*
6
√
3
= .
6
√
3
2
*
6
√
3
=
6
√
3
2
*3
=
6
√
3
3
=
√
3
− odp.
D
23 wrz 15:38