matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegowanie
kamila:
0,25
3
:0,5
3
5
3
23 wrz 13:55
M:
3 lut 10:58
Jolanta:
a
n
:b
n
=(a:b)
n
(O,25 : O,5)
3
=0,5
3
0,5
3
=0,1
3
=0,001
5
3
3 lut 14:52