| 2 | 2 | |||
( | )7 * 2,56 czy moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego wychodzi | |||
| 7 | 5 |
mozesz mi to wtlumaczyc
| 2 | 5 | 2 | 2 | 5 | ||||||
( | )7 * ( | )6 = | * ( | )6 * ( | )6 = | |||||
| 7 | 2 | 7 | 7 | 2 |
| 2 | 2 | 5 | 2 | 5 | |||||
* ( | * | )6 = | * ( | )6 | |||||
| 7 | 7 | 2 | 7 | 7 |
| 2 | ||
( | )7 * 2,56 | |
| 5 |
| 5 | ||
dlaczego napisales * | 6 | |
| 2 |
| 25 | 5 | |||
2,56 = ( | )6 = ( | )6 | ||
| 10 | 2 |
| 2 | 5 | 2 | 2 | 5 | ||||||
( | )7 * ( | )6 = ( | ) * ( | )6 * ( | )6 = | |||||
| 5 | 2 | 5 | 5 | 2 |
| 2 | 2 | 5 | 2 | 2 | ||||||
* ( | * | )6 = | * 16 = | |||||||
| 5 | 5 | 2 | 5 | 5 |