matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Szymon:
(
125
16
)
−
2
/(
75
8
)
−
3
=
23 wrz 10:39
Artur_z_miasta_Neptuna:
1
a
−b
= (
)
b
a
(ab)
c
= a
c
*b
c
skorzystaj z tego
23 wrz 10:48
Szymon:
korzystam i mi wyniki nie chcą wyjsć
23 wrz 10:57
Artur z miasta Neptuna:
To napisz jaki liczysz
23 wrz 11:06