matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgowanie
Gagagaga:
3
1
1 + 27
4
/ 4 * 9
4
22 wrz 20:48
Gagagaga:
tam jest 3 do potęgi 11..
22 wrz 20:48
Piotr:
27
22 wrz 20:54
Saizou :
np
3
11
+(3
3
)
4
{3
11
+3
12
}
3
11
(1+3)
=
=
4*(3
2
)
4
4*3
8
4*3
8
3
11
*4
=
=
4*3
8
3
11
=
=3
3
=27
3
8
22 wrz 20:57