matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdż m
werka:
Dla jakiego m prosta o równaniu y=|4+m| x−7 jest równoległa do prostej o równaniu y=2
22 wrz 19:08
Piotr:
|m−4| = 0 rozwiaz
22 wrz 19:14
Piotr:
sorry |4+m|=0 oczywiscie
22 wrz 19:15