oblicz
lolcia: Oblicz wysokosc trapezu gdy jedna z podstaw ma dlugosc 4 cm a druga jest 3 razy dluzsza a pole
trapezu jesr rowne 48 cm do kwadratu
function(a){if(this===void 0||this===null)throw new TypeError;var
d=Object(this),c=d.length>>>0;if(c===0)return-1;var
b=0;arguments.length>0&&(b=Number(arguments[1]),b!==b?b=0:b!==0&&b!==1/0&&b
!==-(1/0)&&(b=(b>0||-1)*Math.floor(Math.abs(b))));if(b>=c)return-1;for(b=b>=
0?b:Math.max(c-Math.abs(b),0);b<c;b++)if(b in d&&d[b]===a)return b;return-1}
21 wrz 07:59
ss:
a = 4
b = 3a = 12
P = 48
21 wrz 08:57