matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
witam
zgadnij...:
(2/6)
2
* 6
6
=
20 wrz 17:54
zgadnij...:
2
(
)
2
* 6
6
6
20 wrz 18:09
Eta:
2
2
...=
*6
6
= 4*6
4
= 4*6*6*6*6=......
6
2
20 wrz 18:17
Eta:
Teraz "zgadnij" wynik
20 wrz 18:18
zgadnij...:
dziękuję
20 wrz 18:20
zgadnij...:
juz z tym to sobie poradzę
20 wrz 18:20