matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
(cos30-cos45)(cos30-cos45)
ciemność:
18 wrz 21:55
Eta:
(a−b)(a−b)= (a−b)
2
= a
2
−2ab+b
2
√
3
√
2
3
√
3
√
2
1
...= (
−
)
2
=
−2*
*
+
=...
2
2
4
2
2
2
18 wrz 22:00