?
Patryk:

zielony ma 260,czerwony 140 . mam wyliczyc x
| 140 | | 260 | | 140 | | x | |
| = |
| oraz |
| = |
| |
| c | | f | | c+f | | f | |
wychodzi mi x=49 a odpowiedz jest inna ,cos jest zle ?
18 wrz 20:13
Patryk:
18 wrz 20:23
Patryk: ?
18 wrz 20:37
Patryk: ?
18 wrz 20:53
Patryk: ?
18 wrz 21:13
,: a jaka jest odpowiedź?
18 wrz 21:19
Patryk: 91
18 wrz 21:20
,: to przelicz jeszcze raz, bo z tego co piszesz to wychodzi 91
18 wrz 21:21
Patryk: obliczyłeś ?
18 wrz 21:22
Patryk: już wiem,debil ze mnie
18 wrz 21:23
,: nie ma to jak konstruktywna krytyka
18 wrz 21:24