matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ciągi
Aśka ;p:
Oblicz X a) (an)= (1,3,5....,X=81)
18 wrz 19:12
Aśka ;p:
ciągi:(
18 wrz 19:50
krystek:
Tak masz zapisane w zeszycie?
18 wrz 19:52
b.:
wygląda na łatwe: X=81
18 wrz 19:52