Prosze o pomoc.
Nowy.: Rozwiąż graficznie układ równań.
0,5x + 2y = 1
y = 2 − x
y − 0,1x = 0
y − 1/3 = 0
2y − 1 = x
6y − 3x = 3
18 wrz 17:55
Skipper:

1.
function (searchElement /*, fromIndex */ ) {
"use strict";
if (this ==
null) {
throw new TypeError();
}
var t = Object(this);
var len = t.length >>> 0;
if (len === 0) {
return -1;
}
var n = 0;
if (arguments.length > 0) {
n = Number(arguments[1]);
if (n != n) {
// shortcut for verifying if it's NaN
n = 0;
} else if (n != 0 && n !=
Infinity && n != -Infinity) {
n = (n > 0 || -1) *
Math.floor(Math.abs(n));
}
}
if (n >= len) {
return -1;
}
var k = n >= 0 ? n : Math.max(len - Math.abs(n), 0);
for (; k <
len; k++) {
if (k in t && t[k] === searchElement) {
return k;
}
}
return -1;
}
18 wrz 18:01
Nowy.: Coś się chyba źle skopiowało.
18 wrz 18:04
Nowy.: I są to 3 przykłady.
18 wrz 18:04