matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi!!
michał:
[(5/7)
−
3]
0
+ 3*4
−
3/2 + 64
4
/3 − (−2)
3
)=
17 wrz 21:29
michał:
17 wrz 21:34
dero2005:
[(
5
7
)
−3
]
0
= 1
1
1
1
1
4
−
3
2
=
=
=
=
4
3
2
√
4
3
√
64
8
64
4
3
=
3
√
64
4
=
3
√
16777216
= 256 −2
3
= −8
17 wrz 21:56