matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja kwadratowa
kamila:
funkcja kwadratowa
−6a + 3aπ
−6a + 3aπ
p=−b/2a =
=
=i co dalej ?
2(π/2 − 1)
π−2
z góry dzięki
17 wrz 20:09
asdf:
i co dalej?
Co masz zrobić?
17 wrz 20:11
Maslanek:
3a(π−2)
...=
= 3a.
π−2
17 wrz 20:11
kamila:
dzięki wielkie !
17 wrz 20:12