matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Magda*.*:
9
3
* 4
4
podzielić przez 6
10
Proszę o odpowiedź DZiękuje
17 wrz 18:00
Nemesis:
9
3
*4
4
3
9
*2
8
=
=3*2
2
=3*4=12
6
1
0
2
1
0*3
1
0
17 wrz 18:06
Aga1.:
9
3
*4
4
3
6
*2
8
=
=
6
10
2
10
*3
10
dokończ
17 wrz 18:06
Magda:*:*:
A skąd się wzieło 210 i 310
17 wrz 18:10