matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie: )
Tiamat:
Czy dobrze to zrobiłam? y
2
= x y =
√
x
17 wrz 08:57
Patronus:
zgubiłaś jedno rozwiązanie y =
√
x
lub y = −
√
x
17 wrz 08:59
Tiamat:
Ok, dzięki: )
17 wrz 09:00