matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Luk:
6= −2
√
2
*(−
√
2
/2) + b Oblicz Jak obliczyć te pierwiastki ;f?
16 wrz 22:08
Artur_z_miasta_Neptuna:
√
2
−2
√
2
* (−
) = 2
2
6 = 2 + b ⇔ b = ....
16 wrz 22:11