pomoc
studenciak: ile to jest:
| | 1 | | π | |
( |
| x ctg |
| ) do potęgi −(1/3) |
| | 16 | | 4 | |
16 wrz 20:07
16 wrz 20:12
sushi_gg6397228:
tablice do reki i liczymy dla 45 stopni ctg
16 wrz 20:13
studenciak: ctg 45 to 1
16 wrz 20:17
Piotr:
no to nadal masz problem ? jesli tak to z czym ?
16 wrz 20:20
studenciak: no wynik wychodzi 2.23423523 coś takiego czyli cos robie zle
16 wrz 20:20
Piotr:
| | 1 | |
( |
| ) −1/3 = 16 1/3= 3√16 = 2 3√2  |
| | 16 | |
16 wrz 20:23
studenciak: dzieki
16 wrz 20:30