matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja liniowa po podstawieniu
Luk:
b= 4−
√
3
+
√
3
przez 3
16 wrz 18:53
krystek:
?
16 wrz 18:55
Luk:
oblicz iel wynosi B
16 wrz 18:57
Saizou :
√
3
3(4−
√
3
)
√
3
12−3
√
3
+
√
3
12−2
√
3
2
√
3
4−
√
3
+
=
+
=
=
=4−
3
3
3
3
3
3
16 wrz 19:00