matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz odwrotnosc liczby x
aga:
3
1
x=
−
√
7
−
√
3
√
7
+
√
3
15 wrz 15:53
aga:
bardzo prosze o pomoc
15 wrz 15:56
Mila:
3
√
7
+3
√
3
−
√
7
+
√
3
x=
=
7−3
4
√
7
+4
√
3
=
=
√
7
+
√
3
4
1
1
=
usuń niewymierność z mianownika
x
√
7
+
√
3
15 wrz 15:58
aga:
dzieki
15 wrz 16:01