matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
kasia:
Przesuwając wykres funkcji y=
2
x
o wektor [−1; 3] otrzymujemy jaki wykres funkcji?
14 wrz 22:27
betomek:
2
y=
+3
x+1
https://matematykaszkolna.pl/strona/48.html
− tu jest więcej
14 wrz 22:30
Mateusz:
2
y=
+3
x+1
14 wrz 22:33
Eta:
14 wrz 22:33