Pomoc potrzebna ba gwałt
JAaa: log
7 64/ log
7 4
Oblicz

5 maj 21:33
radek: log464 = 3
5 maj 21:34
Zoraj: log764 / log74
5 maj 21:40
JAaa: nie zgadza się
5 maj 21:41
Zoraj: korzystamy ze wzoru na zamianę podstawy
= log464/log47 * log47/log44 = 3/log47 * log47/1 = 3
5 maj 21:42
radek: | | logcb | |
logab = |
| czemu sie nie zgadza? |
| | logca | |
5 maj 21:46
Krzysiek: zgadza sie
5 maj 21:48
radek:
5 maj 21:48
Krzysiek: JAaa nie tworz nowej matematyki
5 maj 21:48
Krzysiek: porob sobie najpierw troche zadan z logarytmow a nie glupoty tu wrzucasz
5 maj 21:49
pazio: wybaczcie, że od czapy, ale ciekawa jestem, Krzysiek, jak Ci maturka z angola poszła
5 maj 21:52
Krzysiek: z anglika powiadasz

sprawdzalem sobie abc to mam maxa, no a teksty pisane to tez raczej
nienajgorzej
5 maj 21:53
Krzysiek: mysle ze jakies 95 procent powinno byc
5 maj 21:53
Krzysiek: godzinke pisalem
5 maj 21:54
Krzysiek: pazio ty tez walczysz z matura

5 maj 21:54
radek: no to mamy tydzien przerwy teraz
5 maj 21:57
Krzysiek: ja mam geo w piatek
5 maj 21:58
pazio: proste

i wczoraj jak mi się nudziło to obczajałam wszystkie tu zadania i znalazłam jakąś
rozmowę Twoją z kimś i z kimś innym i się chwaliłeś, że masz ambicje na pw się dostać

to wyobraź sobie, że ja też

angol całkiem spoko, miałam stres, że mam wszystko źle, bo jakoś odpowiedzi abc mi się ze
znajomymi nie zgadzały, po czym kuzynka mi wyjaśniła, że odpowiedzi są pomieszane i to
dlatego
5 maj 21:58
Krzysiek: w miedzyczasie prezentacje do napisania, fizyka do nauczenia, i matma do doszlifowania
5 maj 21:58
pazio: uuu ja geo nie piszę, dla mnie geo to największa nuda na świecie, wybacz

za to w pt mam
polski ustny i się serio stresuję
5 maj 21:59
Krzysiek: moze sie spotkamy na pw

hehe z tym angielskim to niebezpiecznie ponoc 4 wersje byly
5 maj 21:59
radek: krzysiek rozszerzone zdajesz z fizy i matmy?
5 maj 21:59
pazio: ja też fizyka ja teeeż
5 maj 21:59
Krzysiek: ja polski dopiero 19.., no i musze przyznac ze jedyne czego sie boje to tego ustnego polskiego,
bo nie lubie wystapien
5 maj 22:00
Krzysiek: tak rozszerzona matma i fizyka−> radek
5 maj 22:00
radek: o kurde tez bym tak chcial

a ja bede ial problemy ze zdaniem matmy
5 maj 22:01
Krzysiek: prawdopodobienstwo na mature tegoroczna to niezle wyciete co nie, tylko klasyczna definicja
chyba, i wariacje itp
5 maj 22:01
pazio: a geo? czy źle zrozumiałam?
5 maj 22:02
Krzysiek: ja sie matmy juz tak bardzo nie boje, a musze przyznac ze nie zdalem zadnej probnej, no ale tak
to jest jak sie czlowiek nie uczyl, ale pocisnalem przez pewien okres i teraz sie czuje o
niebo pewniej
5 maj 22:02
Krzysiek: geografie podstawowa sobie wzialem, wlasnie po porazce na maturze probnej z matmy, a teraz
zaluje bo nie chce mi sie isc i pisac tej geo
5 maj 22:03
radek: Krzysiek tez nie zdalem zadnej probnej − ta probna z cka zabraklo mi 1 pkt do zdania dlatego
nie zmienilem poziomu

zobaczymy co bedzie
5 maj 22:03
radek: Krzysiek mialem podobny dylemat wkoncu nie bralem geo− bo i po co mi?
5 maj 22:04
radek: jak cos to zostaje sierpien
5 maj 22:04
Krzysiek: heh no ja tez tak mysle, ale wtedy to nie mialem pewnosci ze zdam matme, a mialem ja na
obowiazku, takze zmienilem zeby miec w ogole mature
5 maj 22:05
Krzysiek: ja to wycinam te wszystkie sierpnie, musi sie udac teraz
5 maj 22:05
pazio: ja mam gorzej ja fizykę ogarniam średnio na jeża a to mój obowiązkowy... i też przypał
ja się w ogóle swoim zestawem chwalić nie będę
5 maj 22:05
radek:
5 maj 22:06
Krzysiek: e tam fizyka bedzie prosta,zreszta zdac to nie problem, problemem jest zdac tak zeby wynik cie
satysfakcjonowal i dal otwarta droge na wysza uczelnie
5 maj 22:06
radek: wlasnie fizyke bardzo chcialem zdawac ale mielismy kiepskiego nauczyciela co sie obijal

ehh
5 maj 22:08
pazio: e tam na pw się łatwo dostać, z tego co słyszałam
a i tak na studiach się opierdalasz
5 maj 22:08
radek: nie na 1 roku
5 maj 22:09
pazio: mojej nauczycielce od fiz to często wyniki z tablicy nie zgadzały się z wynikami z jej
zeszyciku i nigdy błedu znaleźć nie mogła
5 maj 22:10
pazio: na pierwszym roku się opierdalasz..?
5 maj 22:11
Krzysiek: hehe to u mnie tak samu jak u was z ta fizyka, heh pazio jak to slysze to mam wrazenie ze cie
ta sama sorka uczyla
5 maj 22:11
radek: no na 1 roku to przesiew robia z tego co wiem
5 maj 22:11
pazio: dajesz

jaka szkoła
5 maj 22:12
Krzysiek: na pierwszym roku to zapier***asz zeby nie upier***ic roku
5 maj 22:12
Krzysiek: ZSZ Kozienice
5 maj 22:12
Krzysiek: a ty pazio skad

5 maj 22:12
JAaa: log
2 (log 20+log 5)
Wie moze ktos jak too trzeba zrobic
5 maj 22:12
pazio: coś ty


mój kumpel jest na 2, roku i jakoś do tej pory absolutnie nie narzekał

jedynie
podczas sejsi, no ale sesja to ile... ze 4 tygodnie na 2 semestry
5 maj 22:12
Krzysiek: do JAaa: wez sobie gosciu czy gosciowo

zajrzyj do dzialu logarytmy tam sa wszelkie niezbedne
wzory aby rozkmninic ten przyklad

NAPRAWDE
5 maj 22:13
pazio: log(20*5) = log100 = 10
log210 to ja już nie wiem
5 maj 22:14
Krzysiek: JAaa: wez to zapisz poprawnie log2 to u ciebie co oznacza

log
2 czy moze log 2 czy moze log
2
5 maj 22:15
pazio: ZSZ Kozienice... co to jest? xD wybacz moją ignorancję
ja to LO Zamoyski
5 maj 22:15
Krzysiek: pazio jakie miasto
5 maj 22:15
pazio: aaaaaaaaaa zespol szkol zawodowych..?
5 maj 22:16
Krzysiek: ZSZ nr 1 Kozienice, czyli Zespół Szkół Zawodowych imienia Legionów Polskich w Kozienicach

tylko taka nazwa, a tak to LO są, technika, no i zawy

jak to w zespole szkol
5 maj 22:16
pazio: piękna stolica, warszawa

smród, bród, ale nawet tanie piwo, jak się uda to za 3,50
5 maj 22:17
Krzysiek: za 3,50 to wiecej wody raczej
5 maj 22:17
Krzysiek: narka

ide robic zadania z prawdopodobienstwo, ostatni dzial oprocz planimetri co mi zostal do
ogarniecia
5 maj 22:18
Krzysiek: czesc, siema
5 maj 22:18
pazio: 
ale się dobrze pije

a jak towarzystwo udane to już w ogóle
5 maj 22:18
Eta: Witaj Krzysiek!
Nie mogę się oprzeć jak widzę ZSZ KOzienice


!
Uczyłam tam przez ponad 20 lat

Pozdrawiaj mojego świetnego kolegę
Raka
5 maj 22:19
Krzysiek: pan Rak jest the best matematykiem

mialem z nim przez pewien okres fakultety
5 maj 22:19
Eta: Pozdrów Go od koleżanki z Zamościa .....
będzie wiedzieć o kogo chodzi na 100%
5 maj 22:21
Krzysiek: nie przecze

jak tylko bedzie okazja

kurcze chcialbym miec mózg pana Raka na maturze z
matmy i fizyki
5 maj 22:22
Krzysiek: uciekam, czesc wszystkim, powodzenia maturzysci
5 maj 22:22
Eta: No cóż ?....... przeszczep nie wchodzi w grę


Dasz radę, wierzę w Ciebie i trzymam kciuki
5 maj 22:23