matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geomet
nikt_ważny:
Obliczyć pole równoległoboku zbudowanego na wektorach a=m−2n, b=2m+4n, gdzie |m|=2, |n|=3, a kąt między wektorami m i n wynosi (π/6). Bardzo prosze o pomoc.
5 maj 21:16
nikt_ważny:
Już nie trzeba
5 maj 21:19