matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
długość krzywej
furek:
Oblicz długość krzywej danej w postaci parametrycznej. x = cost + tsint y = sint + tcost
14 wrz 17:16
Krzysiek:
http://lmgtfy.com/?q=d%C5%82ugo%C5%9B%C4%87+%C5%82uku+wiki
14 wrz 17:23