matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozcie prosze
dorka:
x
2
+
√
x
2
+ 20
= 22
12 wrz 20:38
dorka:
proszeee pomocyyyyyy
12 wrz 20:41
sdg:
√
x
2
+20
=22−x
2
do potegi 2 podnosze x
2
+20=484−44x
2
+x
4
x
4
−45x
2
+464=0 t=x
2
t
2
−45t+464=0 dalej delta itd
12 wrz 20:48