matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz długość , boków trójkąta A,B,C mając dane β=45℉ ρ=60℉ AC=2,7 cm
kamil:
Oblicz długość , boków trójkąta A,B,C mając dane β=45℉ ρ=60℉ AC=2,7 cm
12 wrz 19:16
kamil:
NIECH MI KTOŚ POMORZE
12 wrz 19:30