matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęga o wykładniku wymiernym. Oblicz
nika:
2
1
2
*2
1
2
+32
1
2
*2
1
2
=
12 wrz 15:29
loitzl9006:
Wyłącz 2
1
2
przed nawias
12 wrz 15:33
Mila:
5
5
65
5
*
+
*
=
2
2
2
2
12 wrz 15:34
Saizou :
1
1
1
1
5
2
(2
+32
)=2
*35=
*35=
2
2
2
2
2
12 wrz 15:35