matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj wykres
rope:
Narysuj wykres funkcji. Wiadomo, że: lim f(x)=0 x−>1
−
lim f(x)=∞ x−>1
+
lim (f(x)+x)=−∞ x−>−∞ lim f(x)=0 x−>+∞
11 wrz 22:03
Artur_z_miasta_Neptuna:
np. taka funkcja
12 wrz 09:01