STG: Witam,
co to jest i jak wyglada układ równań nieliniowych ?
Proszę o przykład układu z conajmniej 3 równaniami nieliniowymi.
Proszę o pomoc.
29 maj 15:32
ząb: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=uk%C5%82ad+r%C3%B3wna%C5%84+nieliniowych&lr=
wejdź na tą stronę!

*
29 maj 20:02
STG: zadaję pytanie nie po to aby mi ktoś podawał link do wyszukiwania na google.
To teraz zaznaczę że nie znalazłem nic ciekawego na google i nadal oczekuje że ktoś mi
odpowie
29 maj 23:54
Jakub: Tutaj masz przykłady układów dwóch równań z których jedno jest nieliniowe
1463
Trzy równania nielinowe mogą wyglądać np. tak
x
2+y+z
2=1
x+y
2+z
2=3
x
2+y+z
2=10
30 maj 00:10