matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to obliczyc?
Rybak:
(0,5
√
2
*2)
√
2
+1
11 wrz 16:26
M:
4 lut 06:05
Bo_ra:
(2
−1
)
√
2
*2
1
)
√
2
+1
= =(2
√
2
−1
)
√
2
+1
=2
1
=2
4 lut 10:47
Bo_ra:
Poprawiam
1
(2
1−
√
2
)
1+
√
2
=2
−1
=
2
4 lut 11:05