matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wazne prosze pomozcie
kl:
narysuj wykres funkcji f(x)= −3x do kwadratu ten x
11 wrz 16:22
Mila:
Sporządź częściową tabelkę wartości. f(0)=−3*0
2
=0 punkt(0,0) f(1)=−3*1
2
=−3 f(−1)=−3*(−1)
2
=−3 itd
11 wrz 16:27