matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice calkowania
pigletek:
Mam dany obszar x=a, y=o, y=x Czy granice beda 0≤x≤a 0≤y≤x?
11 wrz 14:05
Artur_z_miasta_Neptuna:
jeżeli a>0 to tak
11 wrz 14:12
pigletek:
no akurat to nie jest podane, ale zapewne tak, dzieki
11 wrz 14:15