matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę
fhfh:
ma ktoś pomysł proszę. ktokolwiek? 1.wyznacz zbiory liczbowe: R\NW= RnNW= W\R= R−zbiór liczb rzeczywistych NW−zb.liczb niewymiernych W−zb.liczb wymiernych z góry dziękuję : ))
10 wrz 20:53
Buuu:
R\NW = W R∩NW = NW W\R = ∅
10 wrz 20:56