matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
wolfram
http://www.wolframalpha.com/input/?i=a%2Fb%E2%88%9A%28%28b%5E3%29%2F%28a%2Bb%29%29%2B%E2%88%9A%28%28b%5E3%29%2F%28a%2Bb%29%29%3D%E2%88%9A%28b%28a%2Bb%29
czy to znaczy ,że L+P ?
10 wrz 19:36
Eta:
b
3
a
a
3
a+b
p{
(
+1)=
√
*(
)=
a+b
b
a+b
b
b
3
(a+b)
2
=
√
*
=
√
b(a+b
a+b
b
2
10 wrz 19:41
Patryk:
czyli jest ?
10 wrz 19:44
Patryk:
L=P
10 wrz 19:44
Eta:
10 wrz 19:50
Patryk:
dzieki
taki rysunek dla mnie
10 wrz 19:53