matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aneta:
wyznacz dziedzinę funcji: F(x)=
√
3-x
- 1/x+2
29 maj 13:51
.:
odpowiedź jest na tej stronie: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=wyka%C5%BC+dziedzin%C4%99+funkcji %3A+F%28x%29%3D+%E2%88%9A3-x-+1%2Fx%2B2&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
29 maj 19:55