matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz przykład z logarytmami
Adam:
4
log
2
3+3 log
16
2
10 wrz 16:15
błędnik:
7,08
10 wrz 16:21
krystek:
4
log
2
3
*4
3log
16
2
=.. dasz radę? a 4=2
2
10 wrz 16:30
Adam:
Raczej nie.
10 wrz 16:43
Aga1.:
4
log
2
3
=2
2log
2
3
=2
log
2
3
2
=3
2
=9 a 4=16
1/2
10 wrz 18:21