matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
malenka23:
x − 1
rozwiązaniem równania −2=
jest liczba
x + 2
A −1 B 1 C 0
5
D
3
10 wrz 13:46
Piotr:
a podstaw po równanie podane odpowiedzi
10 wrz 13:48
malenka23:
a możesz to rozwiązać
ja dziś juz nie myśle a mam jeszcze do zrobienia 40zadań a zrobilam juz 30
10 wrz 13:49
Piotr:
−1−1
−2
podstawiam −1 P=
=
= −2 = L
−1+2
1
odp A
10 wrz 13:51
malenka23:
dzięki
10 wrz 13:56
Piotr:
proszę
10 wrz 13:59