matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
os liczbowa
lolek:
POMOCY POMOCY POMOCY
! na osi liczbowej punkt A ma wspolzendna −5 a wartosb bezwzglendna wspolzendnej B wynosi7 jaka dlugsc maze miec odcinek AB?
9 wrz 21:24
Piotr:
nie dubluj
https://matematykaszkolna.pl/forum/154281.html
9 wrz 21:31
Mila:
|B|=7⇔B=7 lub B=−7 |AB|=2 lub |AB|=5+7=12
9 wrz 21:39