matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
!!
Karolcia:
(
4207
30
−
1661
12
) /
109
6
9 wrz 20:52
Mila:
4207
1661
6
(
−
)*
=
30
12
109
4207
6
1661
6
=
*
−
*
=
30
109
12
109
4207
1
1661
1
=
*
−
*
=
5
109
2
109
4207
1661
1
=(
−
)*
=
5
2
109
1
=(841,4−830,5)*
=10,9:109=0,1
109
9 wrz 21:29