matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proste jak drut
byk:
czy
√
4
=−2 bo już głupieję
9 wrz 19:19
Saizou :
sprzeczność z def. pierwiastka arytmetycznego
9 wrz 19:20
Aga1.:
√
4
=2 i tyle.
9 wrz 19:26
Saizou :
bo
n
√
a
=b⇔b
n
=a przy założeniu że a,b są nieujemne
9 wrz 19:26