matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegowanie
basik:
7
2
1− 7
1
9:49
9
9 wrz 15:28
Saizou :
7
21
−7
19
: 49
9
= 7
21
−7
19
:(7
2
)
9
= 7
21
−7
19
:7
18
= 7
21
−7
1
= =7{7
20
−1}
9 wrz 15:33