matematykaszkolna.pl
angol angielski: jest ktoś dobry z angielskiego
9 wrz 12:55
agga: a jakie zadanieemotka
9 wrz 13:02
angielski: odpowiedzieć na pytaniaxd
9 wrz 13:14
agga: no to dajesz
9 wrz 13:19
angielski: 1 Which school subject did you enjoy most? 2. HOw do you help on the house? 3. Which season of the year do you like best? why? 4. Do you often eat out? where? 5. What is your dream job? 6. How did you meet your best friend? 7. What other foreign language would you like tolerarh? why? 8. who usually does the shopping in your family? wh?
9 wrz 13:23
angielski: a 3−4 zdaniach trzeba odpowiedziec.
9 wrz 13:23
angielski: 2.How do you help in the house
9 wrz 13:31
angielski: What other foreign language would you like tolearh? why?
9 wrz 13:34
agga: 1. I like P.E. lessons. It is good for me because i like sport. I like spending time actively. 2. I often wash the dishes. I clean my room and living room once a week. I often lay on the table. 3. I like summer. When is summer I can sunbathing and going to many places because I have lot of free time. I love summer because I love holiday. 4. I don't eat out often. When I must I go to the McDonald. I go there with my friends. 5. I would like to be a hotel receptionist. I am outgoing. I like working with people. It is well paid job. reszte ci napisze za chwileemotka
9 wrz 13:43
angielski: a mogłabyś mi jeszcze przetłumaczyć 3 i 6 pytanie?
9 wrz 13:54
loitzl9006: w trzecim chodzi o to jaką porę roku lubisz najbardziej i dlaczego w szóstym masz napisać jak spotkałeś swojego najlepszego przyjaciela
9 wrz 13:58
angielski: oj 7 pytanie
9 wrz 13:59
szklanka: 7. Jakie języki inne chciałbyś się uczyć
9 wrz 14:00
szklanka: i dlaczego ?
9 wrz 14:01
angielski: dziekujeemotka
9 wrz 14:03
angielski: jeszcze 6,7 i 8 pytanie zostało xd
9 wrz 14:10
szklanka: 6. I met my best friend at my fancy work i like a lot, together we have a lot in common 7. I prefer to learn Spanish and Chinese because they will probably be the famous ones in the future. 8. In my family the shopping usually does my mom , because she knows well what to buy.
9 wrz 14:14
angielski: a odpowiedz, przetłumaczysz? nie za bardzo czaje o co chodzi
9 wrz 14:23
angielski: 6 odpowiedz**
9 wrz 14:26
szklanka: 6. Spotkałem najlepszego przyjaciela w mojej ulubionej pracy którą bardzo lubię, razem z moim przyjacielem mamy ze sobą wiele wpólnego 7,8 rozumiesz?
9 wrz 14:29
angielski: tak, ale tez mozesz przetłumaczyćemotka
9 wrz 14:36
szklanka: 7. Wolałbym się uczyć Hiszpańskiego i Chińskiego ponieważ możliwe że będę one bardzo znane w przyszłym czasie. 8.W mojej rodzinie zzakupy robi zazwyczaj mama, ponieważ zna się na tym najlepiej.
9 wrz 14:43
angielski: dzięki wielkie wszystkimemotka
9 wrz 14:46