matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartośc przyszla
Justyna:
WP= 1000*(1+
1
40
)
40
8 wrz 21:20
pigor:
WP= 1000*(1+
1
40
)
40
= 1000*1,025
40
= 1000* 2,685064= 2685,064 .
8 wrz 21:46
Saizou :
https://matematykaszkolna.pl/forum/154109.html
8 wrz 21:48