matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz.
Mata:
a)log
3
27 b)log
2
7
3
√
3
c)log
27
3 d)27
log
3
2
e)
√
27
log
3
2
f)3
1
−
l
o
g
3
2
7 wrz 17:04
pigor:
... np. f) 3
1−log
3
2
= 3
1
*3
log
3
2
−1
= 3* 2
−1
=
3
2
. ...
7 wrz 17:15
Piotr:
a) 3
7 wrz 17:46