ile można zdawać przedmiotów dodatkowych
ambitna: ile można zdawać przedmiotów dodatkowych na maturze?
bo jedni mi mówią że 3 a inni że 6, powiedzcie mi jak w końcu to w tym roku jest
7 wrz 14:21
rumpek: 6
7 wrz 14:25
ambitna: oki, a źródło? na wikipedii też pisze, że 6 ale nie ma podanego źródła
7 wrz 14:27
rumpek: w tym roku pisałem maturę to wiem od dyrcia
7 wrz 14:30
Mateusz: Po co ci żródło trudno policzyc

historia,chemia,geografia,fizyka,WOS,biologia
7 wrz 14:31
nowa: oki dzięki
7 wrz 14:32
rumpek: zmieniasz nicki jak Tusk samochody
7 wrz 14:34
asdf: @Mateusz
Przecież to nie są wszystkie przedmioty, jest np. wiedza o tańcu, zapomniałeś informatykę dodać
i wiele innych. Jest poziom rozszerzony i podstawowy to jeszcze pomnóż * 2
7 wrz 14:35
__std__call__: http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=1115&Itemid=356
Proszę zapoznać się z deklaracją przystąpienia do egzaminu maturalnego w roku 2013 − w
treści deklaracji bardzo jasno jest napisane ile przedmiotów dodatkowych można wybrać. Na
przyszłość polecam nie szukać źródeł ale u źródła − chyba, że nie wiesz jaki organ jest
odpowiedzialny za egzamin maturalny...
7 wrz 15:10
cj z gta andrass: kurwa nie o "MATURĘ" tylko o gimnazjum "KURWA"
15 sty 15:59