matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podnoszenie do kwadratu
WENECJA:
(
1
4
y
√
2
)
2
=
1
16
y
2
*2 =
2
32
y
2
=
1
16
y
2
Jest OK ?
6 wrz 21:06
ICSP:
1
1
* y
2
* 2 =
y
2
(nie wiem skąd ta 32 się wzięła)
16
8
6 wrz 21:31